Tábor - testování, odjezd, stavba

25. 6. 2021 · Klacek Jan (Kláca)

Vážení rodiče,

ve středu 30. 6. 2021 se koná stavění tábora. Sraz v 16:00 na klubovně nebo v 17:00 na louce. Budeme vděční za každou Vaši pomoc. Předpokládaný konec ve 20:00.

Adresa na tábor:
Tábor Měsíční Louka
(zastávka Kozlí roh, Holany)
pošta Zahrádky
471 01 Zahrádky

Odjezd na tábor se uskuteční v sobotu 3. 7. 2021 ve 13 hodin z Doks u komína. Pro odjezd na tábor je potřeba dodat (pokud jste nedodali fyzicky):

Zároveň musí být Vaše dítě podrobeno pravidelným očkováním. Pokud pojedete po vlastní ose, předejte požadované dokumenty vedoucímu přímo na táboře. Pro letošní rok jsou návštěvy na táboře opět omezeny jen na nezbytně nutné a pouze s předchozí domluvou.

Odjezd na tábor je také podmíněn doložením jednoho z níže uvedeného (k datu 3. 7. 13:00):

V rámci těchto podmínek nabízíme testování na přítomnost antigenu při odjezdu na tábor, tj. 3. 7. 2021 ve 13 hodin. Pokud nebude proveden test přes pojišťovnu v 7 dnech před tímto datem (nepočítá se ten ve škole), tak je test zdarma (v rámci 4x měsíc). Pokud budete chtít nabídku pro své dítě využít, dejte nám prosím co nejdříve vědět, abychom s tím počítali. Pro vykonání testu je potřeba u osob do 15 let podpis zákonného zástupce (Vaše fyzická přítomnost), případně doložení čestného prohlášení na zastupování (pokud jste již nedodali). V opačném případě si budete muset test zajistit sami a v den odjezdu doložit jedno z výše uvedených.

Pokud budete před táborem trávit nějaký čas v zahraničí, prosíme, abyste si pročetli Podmínky návratu do ČR a skutečnost nám nahlásili.

Bohužel pravidla jsou takto vymyšlená a dost proměnlivá a my s tím nic nenaděláme.

Děkujeme za Vaši spolupráci.